×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

E-Frag och PENTA vidare i Rumänien — svenska CG utslagna

1
Bulgariska E-Frag och tyska PENTA säkrar slutspelsplatser på PGL-minorn, där svenskbaserade Cringe Gods ser sig utslagna efter dubbla övertider. Idag kommer ytterligare svenskar in i turneringen.
Under gårdagen påbörjades kampen om 50 000 dollar och en plats till MLG-kvalet, detta när grupp A avgjordes i "PGL Regional Minor Championship Europe". Där var det E-Frag som imponerade mest, i och med att de gick och vann gruppen efter en 16-10-vinst över svenska Cringe Gods (CG) och 2-0 över PENTA.

Cringe Gods klarade sig dock från förödelsen att komma sist i turneringen, då de besegrade franskbelgiska LDLC White med 16-13 i loser-matchen, och fick därefter en chans på avancemang när de mötte PENTA i bäst av tre kartor. Den matchen blev en rejäl nagelbitare.

På inledande Overpass anföll svenskarna som en flock tjurar över sitt motstånd, och vann till synes utan någon större ansträngning. Dock krävdes det övertider både på följande Cache och avgörande Dust2, och trots en väl godkänd insats kunde inte Cringe Gods skrälla till sig en slutspelsplats. Istället blev det PENTA som gjorde E-Frag sällskap i slutspelet.

Fredag den 29 januari: Grupp A

Bulgarien E-Frag vs. Sverige Cringe Gods

Tyskland PENTA vs. Frankrike LDLC White

Sverige Cringe Gods vs. Frankrike LDLC White

Bulgarien E-Frag vs. Tyskland PENTA

Sverige Cringe Gods vs. Tyskland PENTA


Elva svenskar äntrar idag

Idag kommer en hel del svenskar att spela, nämligen helsvenska Lemondogs och DenDD samt André "BARBARR" Möller i PixelFire. Utöver varandra kommer de också behöva kriga mot östeuropeiska HellRaisers om en slutspelsplats. Inledningsvis är det Lemondogs mot HellRaisers följt av DenDD mot PixelFire. Förlorarna kommer sedan att mötas i en kamp om överlevnad, medan vinnarna möts i bäst av tre kartor om gruppettan. Därefter möts de två sista lagen om den sista slutspelsplatsen.

Lördag den 30 januari: Grupp B

Sverige Lemondogs vs. Europa HellRaisers


Sverige DenDD vs. Europa PixelFire


Förlorarmatch

Vinnarmatch

Consolidation-match


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..