×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Pita och FugLy klara för CLG

4
Det har nu avslöjats att svenska Faruk "pita" Pita tillsammans med Jacob "FugLy" Medina är klara för Counter Logic Gaming som coach respektive spelare.
Under onsdagen avslöjades det att Pujan "FNS" Meht valde att lämna Counter Logic Gaming för rivalernas Team SoloMids nysatsning och nu är det klart att Jacob "FugLy" Medina ersätter tomrummet som lämnades i laget. I samma veva har det även avslöjats att svenska Faruk "pita" Pita går med i laget som coach. Pita var tillfälligt coach för CLG under slutet av året och nu har svensken fått fullt förtroende att fortsätta som i rollen på heltid.

CLG

USA Stephen "reltuC Cutler
USA James "hazed" Cobb
USA Tarik "tarik" Celik
USA Josh "jdm64" Marzano
USA Jacob "FugLy" Medina
Bosnien Faruk "pita" Pita
Sen Pitas intåg i laget lyckades CLG vinna Northern Arena 2015 efter final mot complexity. Kort därefter spelade de ESL ESEA Pro League Season II-finalerna, där de åkte ut ur gruppen efter två raka 2-0-förluster mot Questionmark respektive Luminosity Gaming.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..