×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

G2-femman går till FaZe Clan

1
Femman som spelade i G2 med svenska Mikail "Maikelele" Bill i spetsen har med omedelbar verkan valt att gå till organisationen FaZe Clan.
Det har under den senaste veckan ryktats om att den f.d. G2-femman letat efter en ny organisation och i ett pressmeddelande hos g2esports.com har det inatt blivit bekräftat att så är fallet då femman med Mikail "Maikelele" Bill i spetsen byter organisation till FaZe Clan. Laget som senast sågs spela i StarLadder XIV-finalerna där de åkte ut under kvartsfinalerna efter en 2-0-förlust mot Fnatic gick med i G2 i oktober månad och nu, fyra månader senare, är det klart att de har hittat ett nytt hem.



Maikelele och jkaem, här under DreamHack Cluj-Napoca, har hittat ett nytt hem i FaZe Clan


FaZe Clan som är kända från Call of Duty har länge varit på tapeten som en kandidat att plocka upp ett CS:GO-lag och nu har de för första gången gjort genom att köpa loss G2-femman. Summan är i skrivande stund inte publik men klart är att laget köptes loss från sitt nuvarande kontrakt.

FaZe Clan

Sverige Mikail "Maikelele" Bill
Norge Håvard "rain" Nygaard
Portugal Ricardo "fox" Pacheco
Norge Joakim "jkaem"Myrbostad
Danmark Philip "aizy" Aistrup
Laget debuterar med FaZe Clan-taggen redan nu till helgen då DreamHack Leipzig går av stapeln med start på fredag.

Bildkälla: FaZe Clan

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..