×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Här är TSM:s nya nordamerikanska satsning

-22
Efter att ha tappat sitt danska topplag offentliggör Team SoloMid sin nya Counter-Strike-satsning i form av ett nordamerikanskt lag med ett par bekanta namn.
I början av december nådde nyheten om att den nordamerikanska organisationen Team SoloMid, TSM, hade tappat sitt danska Counter-Strike-lag. Sedan dess har man stått i skuggan i jakten på nya talanger, och idag presenterar man den nya femman som skall bära fanan.

Laget är nordamerikanskt, och tycks vara byggt runt kanadensarna Kory "Semphis" Friesen och hans nyblivna lagkamrat Pujan "FNS" Mehta. Friesen har tidigare nosat i världstoppen med lag som compLexity och Cloud9, som egentligen hade samma kärna, medan Mehta som bekant var en del av Counter Logic Gaming, CLG, fram till december.


FNS (vänster) och Semphis (höger) är grunden i TSM:s nybygge.


Ovan nämnda kanadensare har nu slagits samman med tre unga talanger som tycks osa potential, nämligen Semphis senaste compLexity-lagkamrat Timothy "autimatic" Ta samt Hunter "SicK" Mims och Daniel "vice" Kim, som båda representerat Denial. Ovanpå detta kommer den "pensionerade" compLexity-spelaren Soham "valens" Chowdhury att vara lagets coach.

Team SoloMid

Kanada Kory "SEMPHIS" Friesen
Kanada Pujan "FNS" Mehta
USA Timothy "autimatic" Ta
USA Hunter "SicK" Mims
USA Daniel "vice" Kim
Det första testet för nämnda femma kommer att bli helgens onlinebaserade sista-chansen-förkvalet mot den nordamerikanska majorturneringen MLG Columbus 2016.

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..