×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

kalle, Zyppe gör comeback i BX3

3
kalle klassades som en av Norges största CS-talanger någonsin.
Även svenske Zyppe, här tillsammans med den före detta n!faculty-spelaren lidde, är en del av BX3.
kalle (höger) tillsammans med svenskarna pronax och BARBARR i ESC Gaming 2011.
Efter flera år av tystnad kommer det norska lovordet Karl-William "kalle" Haraldsen och den svenska bekantingen Samuel "Zyppe" Martinsson tillbaka och bildar BX3: "Detta är helhjärtat".
Efter att ha gjort sig av med sitt tidigare Counter-Strike-lag har BX3 offentliggjort sin nya femma — och den består av ett par bekanta namn. Femman utgörs av fyra norska och en svensk spelare, däribland Karl-William "kalle" Haraldsen och Samuel "Zyppe" Martinsson.

Haraldsen är mest bekant för sin tid i RAGE Esports och ESC Gaming år 2011, där han spelade med bland andra de framtida Fnatic-spelarna Markus "pronax" Wallsten och Andreas "MODDII" Fridh. År 2011, som var kalles mest aktiva år i toppen, blev han utsedd till världens elfte bästa spelare enligt HLTV.org, trots att han inte deltagit på alltför många turneringar, men fick lägga ner karriären av personliga skäl.

"Det är nu man har chansen, när man fortfarande är ung. Man kan ju leva på något man älskar att göra, som är att spela Counter-Strike. Vi valde BX3 för att de är den största organisationen i Norge, och de ville ha ett lag som kan prestera. De gav oss chansen och vi ska gå fullt ut. Detta är helhjärtat för min del", berättar kalle för Gamer.no.

Zyppe, som är ensam svensk och även in game-ledare i detta nyformade lag, har å sin sida spelat för välkända organisationer som Begrip och H2k Gaming. Han var även med och stod för den största rubriken på DreamHack Winter 2009, där man under Coldfrags fana lyckades besegra det danska topplaget mTw, något som klassades som en av årets stora underdog-prestationer.

BX3

Sverige Samuel "Zyppe" Martinsson
Norge Karl-William "kalle" Haraldsen
Norge Michael "m1kkis" Sokki
Norge Håkon "hk0n" Kvande
Norge Steffen "phnien" Willumsen

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..