×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

OpTic äntrar CS:GO — rekryterar ShahZaM & co.

3
Shahzeb "ShahZaM" Khan
Keith "NAF-FLY" Markovic
Den välkända organisationen OpTic Gaming har tagit klivet in i Counter-Strike: Global Offensive, detta genom att rekrytera det före detta Conquest-laget.
Den nordamerikanska organisationen OpTic Gaming, som gjort ett rejält intryck inom titlar som Call of Duty och Halo, har rekryterat ett CS:GO-lag och därmed expanderat till en tredje esport-titel. Laget man plockar upp är det före detta Conquest-laget, med bland andra Shahzeb "ShahZaM" Khan, som lämnade sin förra organisation strax innan julafton i fjol.

Laget har, till skillnad från majoriteten av den nordamerikanska CS:GO-scenen, valt att hålla ihop hela sin femma. Med andra ord har inga spelarbyten gjorts i samband med rekryteringen, vilket innebär att laget består av följande spelare.

OpTic Gaming

USA Shahzeb "ShahZaM" Khan
USA Will "RUSH" Wierzba
Kanada Damian "daps" Steele
Kanada Keith "NAF-FLY" Markovic
Kanada Peter "stanislaw" Stanislaw
OpTic Gamings debut kommer att bli Road To Las Vegas-finalen, som arrangeras redan nu på torsdag, den 7 januari. Där, i Las Vegas, Nevada i USA, kommer femman att slåss mot polska CSGOLounge om en prispott värd 50 000 dollar.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..