×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

threat är NiP:s nya IGL

21
Rollen som IGL, lagets taktiker under rundorna, i NiP kommer att innehas av deras nya coach Björn "threat" Pers.
NiP:s nya coach, Björn "threat" Pers, kommer även att agera IGL (In-Game Leader), det vill säga personen som bestämmer taktikerna under rundorna. Det är i ett Twitter-meddelande som NiP-spelaren Richard "Xizt" Landström skriver att threat under året kommer att ha IGL-rollen och att han ser fram emot bytet.

Så sent som igår publicerades nyheten om att threat är NiP:s nya coach och nu är det alltså klart att han även får ytterligare ansvar i laget. threat var aktiv som spelare under 2015, bland annat i laget Team Acer, och huruvida hans förståelse för dagens taktiker kommer att ge NiP turneringsvinster återstår att se.


Björn "threat" Pers är NiP:s nya IGL.


En fördel med att ha coachen som IGL är att ingen av de fem spelarna behöver flytta fokus från sina individuella prestationer till lagets agerande. Vidare verkar NiP haft vissa bekymmer med IGL-rollen då de under 2015 bytt både fram och tillbaka. Xizt hade IGL-rollen sedan juni då han tog tillbaka uppgiften efter en testperiod där GeT_RiGhT agerat IGL under några månader.


Richard "Xizt" Landström kan nu fokusera på att skjuta hårt.


Under GeT_RiGhT:s period som IGL hade resultaten lyst med sin frånvaro vilket gjort att Xizt tagit tillbaka rollen. Det kan tolkas som ett tecken att Xizt inte är helt bekväm i rollen då han nu lämnar över IGL-ansvaret till veteranen threat.

I Twitter-meddelandet passar Xizt även på att tacka av den numera före detta NiP-spelaren Aleksi "allu" Jalli då han skriver att allu var en bra spelare och en bra kille.

Är det rätt av NiP att ha threat som IGL?

1449 personer har röstat

38 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 38 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..