×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

fRoD gör comeback i compLexity

7
AWP-legendaren Danny "fRoD" Montaner gör comeback i Counter-Strike när han rekryteras av compLexity i samband med deras renovering för 2016.
De flesta som varit med ett tag vet vem Danny "fRoD" Montaner är, en av den mest framgångsrika spelarna från hela den nordamerikanska kontinenten. AWP-monstret tog bland annat compLexity till den absoluta världstoppen, och vann ett flertal turneringar — bland annat ett CPL Summer och ett ESWC — mellan 2005 och 2006.

Nu kommer Montaner att damma av bössan, då han rekryterats för att vara en del av compLexitys nybygge inför det nya året. Veteranen är inte helt främmande med CS:GO, då han bland annat var med och spelade den första CS:GO-matchen någonsin och dessutom spelade i topplaget cuLtivation i början av Global Offensive.

Det är fortfarande oklart vilka ytterligare förändringar som kommer att ske med compLexity under årsskiftet. Man kan dock säkra sig om att Daniel "roca" Gustaferri stannar kvar, då coL-chefen Jason Lake uttalat sig om att man mer eller mindre bygger hela laget runt honom. Hur som har compLexity följande femma och coach enligt sin hemsida.

compLexity

USA Danny "fRoD" Montaner
USA Kory "Semphis" Friesen
USA Daniel "roca" Gustaferri
USA Joshua "Sancz" Ballenger
USA Timothy "Autimatic" Ta
USA Matt "Warden" Dickens

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..