×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

FACEIT och Turner offentliggör Las Vegas-evenemang

4
FACEIT och Turner har offentliggjort att de kommer att arrangeras ett evenemang i Las Vegas, Nevada i början av 2016, där två lag kommer att slåss om en prispott på 50 000 dollar.
Under förra veckan offentliggjorde Turner och WME | IMG sin entré in i esport, detta via multi-miljonligan E-League som kommer att arrangeras under 2016. Mediajätten verkar dock inte ha tålamod nog för att vänta tills ligans start, utan presenterar nu en mini-turnering tillsammans med FACEIT.

Den 7 januari kommer nämligen två lag — ett från Europa och ett från Nordamerika — att mötas om en prispott på 50 000 dollar, motsvarande 427 000 kronor. Platsen är den massiva elektronicmässan Consumer Electronics Show i den välkända Nevada-staden Las Vegas, och de två deltagande lagen kommer att väljas via fyra stycken onlinekval vid namn "Road To Las Vegas" den 12-18 december.

Kvalprocessen fungerar som så att de två kontinenterna får två öppna kval var, där vinnaren från varje kval går vidare till sin regions stängda kval. Där kommer de att slås ihop med sex stycken inbjudna lag, som alla slåss om en och samma sak: Att få representera sin kontinent i Las Vegas. De öppna kvalen kommer att arrangeras den 12 och 13 december, medan det stängda kvalet spelas den 15-18 december. Nedan finner ni länkar till de europeiska öppna kvalen.
12 december: Öppet EU-kval #1
13 december: Öppet EU-kval #2
15-18 december: Stängt kval
Kvalen arrangeras alltså på FACEIT:s platform, medan huvudturneringen i Las Vegas kommer att sändas av Turner och WME | IMG via FACEIT TV.

Vill du åka till Las Vegas?

102 personer har röstat

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..