×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Liquid klarade sig kvar i turneringen – Legacy utslagna

0
Team Liquid klarade sin första måstematch för dagen och är nu klara för consolidation-match i grupp A. Samtidigt är det dags för förlorarmatchen i grupp B, var vi bland annat återfinner EnVyUs.
FACEIT League Stage 3-finalerna rullar vidare här på DreamHack Winter och ett lag som fortfarande har chansen att nå morgondagens slutspel är amerikanska Team Liquid. Detta är resultatet av lagets vinst i förlorarmatchen för grupp A mot australiska Legacy, en match som slutade med en stabil 2-0-seger för Liquid.

Australien Legacy vs. USA Team Liquid

Legacy: Moku, mizu, busta, RaZ, ofnu
Liquid: adreN, Hiko, nitr0, EliGE, FugLy


I och med sin vinst har Team Liquid säkrat en plats i gruppens consolidation-match, där man kommer att ställas mot Virtus.pro. Det polska motståndet föll i gårdagens jämna gruppfinal mot Team SoloMid, och utgången av dagens möte kommer att avgöra vilket lag som går till slutspel och vilket som får åka hem. Denna match är dock schemalagd senare idag, då det är dags för förlorarmatchen i grupp B.

Härnäst kommer EnVyUs, som besegrades av NiP Gaming i gårdagens möte, och Luminosity, som blev nollade av Fnatic i samma omgång, att drabbas samman. Vinnaren av den matchen kommer att ställas mot NiP Gaming i dagens andra consolidation-match, som avgör vilket lag som blir det sista att avancera till slutspel.

Frankrike EnVyUs vs. Brasilien Luminosity

nV: Happy, NBK, kioShiMa, apEX, kennyS
LG: FalleN, fer, cold, fnx, TACO

USA Team Liquid vs. Polen Virtus.pro

Liquid: adreN, Hiko, nitr0, EliGE, FugLy
VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali

Vinnare 15:00 vs. Sverige NiP Gaming

TBD
NiP: allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt


Mer information om FACEIT-finalerna här på DreamHack Winter hittar ni i vår tittarguide.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..