×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Fnatic slår NiP — klara för semifinal

10
Svenskduellen slutar i Fnatics favör, detta efter ännu en imponerande insats på Dust2 där rivalerna i NiP Gaming hade väldigt lite att säga till om.
Kartan som spelades var Dust2, där det anfallande Fnatic fick en stark öppning och jonglerade NiP:s ekonomi rejält. För varje runda ninjorna vann svarade Fnatic med en egen rundvinst, vilket nollställde NiP:s kassa ett flertal gånger. Resultatet av detta var att Fnatic i slutet av öppningshalvan hade en tydlig 12-3-ledning.

När den andra pistolrundan drog igång var det Robin "flusha" Rönnquist som klev fram och smällde tre headshots för att säkra en 14-3-ledning efter att man vunnit även den följande anti-eco-rundan. När NiP väl hade sin första vapenrunda blev det ett framgångsrikt anfall, men återigen svarade Fnatic med att vinna en runda. Detta satte NiP återigen i ekonomisk knipa, och rivalerna vann matchen med 16-4.

Sverige NiP Gaming vs. Sverige fnatic

NiP: allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
fnatic: flusha, JW, olofm, krimz, dennis


Detta var den sista matchen för den första dagen på DreamHack Winter 2015, och det är alltså Fnatic som tillsammans med danska Team SoloMid avancerat som gruppettor. Under morgondagen kommer gruppernas loser-matcher att spelas bäst av tre kartor, och följas av consolidation-matcherna, där Virtus.pro och NiP Gaming inväntar motstånd.

Fredagen den 27 november

Australien Legacy vs. USA Team Liquid

Legacy: Moku, mizu, busta, RaZ, ofnu
Liquid: adreN, Hiko, nitr0, EliGE, FugLy

Frankrike EnVyUs vs. Brasilien Luminosity

nV: Happy, NBK, kioShiMa, apEX, kennyS
LG: FalleN, fer, cold, fnx, TACO

Vinnare 12:00 vs. Polen Virtus.pro

TBD
VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali

Vinnare 15:00 vs. Sverige NiP Gaming

TBD
NiP: allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..