×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

DreamHack offentliggör stream-team för CS:GO

3
Årets stora FACEIT-final kör igång på torsdag under DreamHack Winter och nu har man avslöjat vilka talanger som är med i årets stream-team.
På torsdag är det som bekant dags för årets upplaga av DreamHack Winter där den stora FACEIT-finalen att kommer gå av stapeln och nu har man offentliggjort hela stream-teamet. Precis som förra året får vi se duo-klassikern Auguste "Semmler" Massoant och Anders Blume som kommentatorer i sällskap med bland annat Robin "Fifflaren" Johansson och Stuart "Tosspot" Saw.

I år är Richard Lewis host och med sig har han Pala "Mantrousse" Gilroy Sen som intervjuare. Dessutom kommer vi även att få se Titan-profilen Mathieu "Maniac" Quiquerez och Halvor "vENdetta" Gulestøl göra entré in i talent-gänget på DreamHack.

Kommentatorer

USA Auguste "Semmler" Massoant
Danmark Anders Blume
Storbritannien Daniel "ddk" Kapadia
Storbritannien Stuart "Tosspot" Saw
Sverige Robin "Fifflaren" Johansson
Storbritannien James Bardolph

Panel

Storbritannien Richard Lewis — Panel host

Storbritannien Pala "Mantrousse" Gilroy Sen – Interviewer

Storbritannien Duncan "Thorin" Shields — Expert

Serbien Janko "YNk" Paunović — Analyst

Norge Halvor "vENdetta" Gulestøl — Analyst

Schweiz Mathieu "Maniac" Quiquerez — Analyst
Totalt 250 000 dollar ligger i prispotten för den stora finalen, vilket i dagsläget motsvarar cirka 2,2 miljoner kronor. Hela kalaset startar nu på torsdag där Virtus.pro tar sig an australiensiska Legacy. Här finner ni schemat och grupperna för turneringen.

Bild: DreamHack

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..