×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

RUBINO och k0nfig till Dignitas — Pimp får lämna

1
Team Dignitas gör sig av med Jacob "Pimp" Winneche och plockar in Ruben "RUBINO" Villarroel och Kristian "k0nfig" Wienecke som följd av att Philip "aizy" Aistrup rekryterats av G2 Esports.
Det har minst sagt varit en händelserik kväll i CS:GO-världen. Först lämnade Dennis "dennis" Edman G2 Esports för att ersätta Markus "pronax" Wallsten i fnatic. Därefter offentliggjorde G2 att de rekryterat Philip "aizy" Aistrup från Team Dignitas, för att ersätta Edman. Nu presenterar även Team Dignitas hur de valt att hantera situationen.


Pimp får lämna Dignitas.


Den omtalade lagkaptenen Jacob "Pimp" Winneche har fått lämna laget, detta gör att göra plats åt två nya spelare. En av dessa är norske Ruben "RUBINO" Villarroel, som senast sågs spela för norsksvenska Copenhagen Wolves. Den andra är ingen mindre än den unga danska talangen Kristian "k0nfig" Wienecke, som lämnade SK Gaming i mitten av oktober.

Team Dignitas

Danmark Mathias "MSL" Lauridsen
Danmark Markus "Kjaerbye" Kjaerbye
Danmark Jesper "tenzki" Plougmann
Danmark Kristian "k0nfig" Wienecke
Norge Ruben "RUBINO" Villarroel

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..