×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu kan du bära en Global Elite-jacka — om du är Global

1
Det svenska klädmärket DRKN släpper en ny kollektion, där man inkluderat två Global Elite-plagg. Det finns dock en hake — du måste bevisa att du har ranken för att köpa dem.
När gemene man läser sifferkombinationen 7355608 är det ju självklart att man tänker på koden som skrivs in för att aptera bomben i tidernas alla Counter-Strike-versioner. Nu kommer dock det svenska e-sport-klädmärket DRKN och lanserar en sprillans ny CS:GO-inspirerad kollektion med samma sifferkombination som namn.

Mest intressant i kollektionen är att man utvecklat två plagg endast ämnad för dig som är Global Elite, den högsta ranken i CS:GO. Plaggen är en t-shirt och en bomberjacka, båda med ett egenutvecklat Global Elite-märke tryckt på sig. Haken är dock att du måste bevisa att du har ranken för att kunna köpa jackan, något som görs via den externa steam-kopplade tjänsten Claimony, som läser av vilka achievements ditt CS:GO-konto har.



Utöver Global Elite-plaggen finns även ett Juan Deag-tryck, som föreställer en dödskalle med sombrero och ett par desert eagles till hands. Även tröjan man utvecklade i samarbete med NiP Gaming-spelaren Patrik "f0rest" Lindberg finns att ta del av hos DRKN.

Skulle du vilja ha en Global Elite-jacka?

6574 personer har röstat

38 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 38 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..