×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Fantasy Team Game m.m. i nattens CS:GO-patch

5
Signaturer och lag-klistermärken har lanserats för DreamHack Cluj-Napoca, detta och små kartjusteringar i nattens major-förberedande uppdatering.
Med blott en vecka kvar till årets tredje major-turnering har CS:GO-utvecklarna skjutit ut en uppdatering till spelet. Mest anmärkningsvärt i sagda patch är den så kallade Pick 'Em Challenge och de stickers som medföljer. Med andra ord går det nu att få tag på alla 80 spelares signaturer och alla 16 lags logotyper i form av klistermärken.

Nytt för denna major är även att det utvecklats ett så kallat Fantasy Team Game. Där är det tänkt att man skall välja ut sin ultimata CS:GO-femma för majorn och försöka samla ihop så mycket poäng som möjligt baserat på dessa spelares faktiska prestation i Cluj-Napoca.

Utöver ovanstående sticker-baserade funktioner har man även fixat ökända ställen där bomben kunde fastna på Mirage och Train. Dessutom har man på Mirage även tagit bort den ökända palmen bakom "ticket" mot CT-spawn, vilket innebär att modeller nu blir synligare ovanpå båset om man kommer upp från terroristernas uppgång till A-bombplatsen.

Vill man läsa mer om Pick 'Em Challenge, Fantasy Team Game och annat smått och gott gör man det bäst på CS:GO-utvecklarnas blogg.

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..