×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

SK nere på tre man — tenzki ryktas till Dignitas

1
Danska SK Gaming tycks drabbas av dubbelt avhopp när både Kristian "k0nfig" Wienecke och Jesper "tenzki" Plougmann tycks gå egna vägar.
SK Gaming har haft problem med att få fotfäste i Counter-Strike-scenen sedan man formades i slutet av maj tidigare i år. Blandade resultat har kretsat kring den danska femman, och i september ersatte Kristian "k0nfig" Wienecke inofficiellt Danny "BERRY" Krüger.

Vistelsen i SK Gaming, som även inkluderat deltagande på DreamHack Open London, verkar dock inte ha varit en dans på rosor för Wienecke, som nu lämnat laget.

"There were way too many problems, both ingame and outside the game, between the players on our team. I am now a free agent looking for a team", berättar k0nfig för HLTV.org.

Inte fullt lika officiellt, men i allra högsta grad väsentligt, är att Jesper "tenzki" Plougmann också verkar ha lämnat laget. Detta har inte bekräftats, men efter att spelaren lämnat laget på ESEA:s hemsida för att ansluta sig till Team Dignitas. Om förändringar sker i det sistnämnda, major-aktuella laget återstår att se. Tills vidare verkar alltså SK Gaming bestå av följande trio.

SK Gaming

Danmark Asger "AcilioN" Larsen
Danmark Casper "cadiaN" Møller
Danmark Michael "Friis" Jørgensen

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..