×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Grupperna för Cluj-Napoca släppta

2
DreamHack har släppt gruppindelningen för det kommande rumänska evenemanget i Cluj-Napoca, där vi ser världens 16 främsta lag slåss om 250 000 dollar och major-titeln.
Nyheten alla väntat på har precis släppts! DreamHack har nämligen presenterat gruppindelningen för den kommande major-turneringen DreamHack Cluj-Napoca. På plats kommer de 16 bästa lagen i världen — åtta inbjudna från slutspelet på förra majorn, och åtta inkvalade lag — att slåss om en prispott på över två miljoner kronor.

I gruppindelningen finner vi svenska fnatic tillsammans med de tvåfaldiga kvartsfinalisterna Luminosity, kvaljätten Cloud9 och den polska överraskningen Vexed Gaming. I Grupp B kommer Team SoloMid och svenskduon i Gamers2 att slåss om avancemang mot både mousesports och FlipSid3 Tactics.

Ett av de mer medaljprydda svensklagen på plats är även NiP Gaming, som kommer att få en relativt tuff uppgift i turneringen öppningsskede när de ställs mot polska Virtus.pro, franska Titan och ett av de amerikanska hoppen, Team Liquid, i Grupp C. Den fjärde och sista gruppen består av de regerande finalisterna EnVyUs, ukrainska Na`Vi, nordamerikanska Counter Logic Gaming och svenske Andreas "schneider" Lindbergs Team Dignitas.

Grupp A

Sverige fnatic
pronax, flusha, JW, olofm, krimz
Brasilien Luminosity
FalleN, fer, boltz, steel, cold
USA Cloud9
n0thing, sgares, Skadoodle, shroud, fREAKAZOiD
Polen Vexed Gaming
Furlan, rallen, GruBy, peet, Hyper

Grupp B

Danmark Team SoloMid
karrigan, cajunb, device, dupreeh, Xyp9x
Europa Gamers2
Maikelele, dennis, rain, fox, jkaem
Tyskland mousesports
gob b, chrisj, NiKo, nex, denis
Ukraina FlipSid3 Tactics
B1ad3, bondik, markeloff, WorldEdit, DavCost

Grupp C

Polen Virtus.pro
TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
Sverige NiP Gaming
allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
Frankrike Titan
Ex6TenZ, ScreaM, RpK, SmithZz, shox
USA Team Liquid
adreN, Hiko, nitr0, EliGE, FugLy

Grupp D

Frankrike EnVyUs
Happy, NBK, kioShiMa, kennyS, apEX
Ukraina Natus Vincere
Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus
USA Counter Logic Gaming
FNS, Hazed, tarik, reltuC, jdm64
Danmark Team Dignitas
Pimp, MSL, aizy, Kjaerbye, tenzki
Schemat för turneringen offentliggjordes förra veckan, där vi fick veta att den fem dagar långa turneringens tre inledande dagar kommer att dedikeras åt sagda gruppspel. Bäst av en kartor gäller i varje omgång förutom respektive grupps sista match, som spelas bäst av tre kartor. Värt att notera är att man kommer att spela alla matcher efter varandra, vilket innebär att inga matcher kommer att krocka.

Vilken grupp blir tuffast?

912 personer har röstat

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..