×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Luminosity och Cloud9 klara för IEM San Jose

1
ESL offentliggör ytterligare två lag till deltagarlistan för Intel Extreme Masters stopp i San Jose, nämligen de nordamerikanska representanterna Luminosity och Cloud9.
Förra veckan offentliggjordes spelformatet liksom de två första lagen som blivit inbjudna till Intel Extreme Masters andra turnéstopp, som arrangeras i San Jose, Kalifornien i USA. Då var det danska Team SoloMid och franska EnVyUs som presenterades som inbjudna.

Nu har arrangören offentliggjort de lag som blivit inbjudna från den nordamerikanska regionen, nämligen det brasilianska major-slutspelslaget Luminosity och det nordamerikanska DreamHack Cluj-Napoca-aktuella Cloud9. En av anledningarna till att dessa lag blivit inbjudna är deras framgångar i ESL ESEA Pro League.

IEM San Jose

Danmark Team SoloMid
cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
Frankrike EnVyUs
Happy, NBK, kioShiMa, kennyS, apEX
Brasilien Luminosity
FalleN, boltz, coldzera, fer, steel
USA Cloud9
n0thing, sgares, shroud, Skadoodle, fREAKAZOiD
Utöver ovanstående lag skall ytterligare fyra lag offentliggöras för den 100 000 dollar värdefulla turneringen. Intel Extreme Masters San Jose arrangeras den 21-22 november i NHL-arenan SAP Center Arena.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..