×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Extreme Masters

Första lagen och spelformat klart för IEM San Jose

1
Ett danskt och ett franskt lag blev de första att få en officiell inbjudan till det kommande IEM-stoppet i San Jose, USA. Nu är det också klart vilket spelformat som gäller för turneringen.
Nu har ESL släppt lite mer information om det kommande IEM-stoppet i den amerikanska kuststaden San Jose. Bland annat meddelar arrangörerna att danska Team SoloMid och franska EnVyUs är de första att motta en inbjudan till evenemanget. IEM San Jose arrangeras den 21-22 november och är det tredje IEM-stoppet för den tionde säsongen. Counter-Strike gjorde ju comeback i IEM-sammanhang så sent som i augusti då EnVyUs vann Gamescom-stoppet som bjöd på ett annorlunda upplägg.


SAP Center, även kallad "The Shark Tank", är arena för IEM San Jose. Foto: salmad (Flickr)


Turneringen stolserar med en 100 000 dollar stor prispott, motsvarande drygt 820 000 kronor. Spelformatet för IEM San Jose blir ett enkelt slutspelsträd i vilket matcherna spelas i bäst av tre. Detta innebär alltså att en del lag endast kommer att få spela en match på plats i hockeyarenan "The Shark Tank" när det beger sig.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..