×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Två svenskar i iBP:s 800 000 kronors-turnering

3
Den 14-15 november spelas iBP Invitational Cup med 800 000 kronor i prispotten och i deltagarlistan hittar vi två svenskar i form av Jacob "pyth" Mourujärvi och Jonathan "Devilwalk" Lundberg
iBUYPOWER har bjudit in åtta lag till en turnering med 100 000 dollar (motsvarande över 800 000 kronor) i prispotten. Turneringen går av stapeln den 14-15 november och kallas officiellt för iBP Invitational Cup. De inbjudna lagen kommer främst från Nordamerika men trots detta finns två svenskar med i deltagarlistan.

Svenskarna Jacob "pyth" Mourujärvi och Jonathan "Devilwalk" Lundberg spelar båda för det internationella laget Winterfox som är hemmahörandes i USA. För två veckor sedan var laget i Sverige och vi fick en intervju med Lundberg som bland annat berättade om laget och hur det är att bo i USA.

I deltagarlistan hittar vi tre lag som är klara för major-turneringen DH Cluj-Napoca i form av CLG, Cloud9 och Team Liquid som alla var på major-kvalet i Stockholm och spelade till sig en plats i major-turneringen.

Deltagarlista iBP Invitational Cup

Världen Winterfox
USA Counter Logic Gaming
USA Cloud9
USA Team Liquid
USA compLexity
USA Conquest
Brasilien Luminosity
Australien Renegades
Vilka som kommer att kommentera turneringen är i dagsläget okänt.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..