×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

fnatic utslagna ur PGL — Virtus får revanschchans i final

5
Svenskhoppet fnatic är ute ur PGL Season 1, detta efter en 0-2-förlust mot den polska björnen Virtus.pro. Nu väntar finalen, där Virtus.pro får chans på revansch mot danska Team SoloMid.
Det blev ingen final för fnatic denna gång. Efter att ha fallit mot Team SoloMid i öppningsomgången av PGL Season 1-finalerna i Bukarest, Rumänien lyckades man besegra Team Liquid om överlevnad i turneringen, men det tog ändå stopp i säsongens consolidation-final, där Virtus.pro helt enkelt var för starka.

Drabbningen kickade igång på Train, en karta som valdes av Virtus.pro i vetoprocessen. Där började polackerna med ett starkt anfallsspel och fick trots förlorad pistolrunda med sig hela nio rundor i halvtid, detta på en karta som traditionellt varit väldigt CT-baserad, men som efter den stora September-patchen setts vara allt mer balanserad. Svenskarna vann även den kommande pistolrundan, men kunde trots detta inte knipa någon vinst, utan föll med 12-16.

När det var dags för fnatics kartval, Dust2, bjöd svenskarna på en starkare start. Som CT fick man fem rundor innan Virtus.pro sågs på måltavlan. Detta var dock början på en rejäl vändning från polackerna, som inte bara kvitterade till 5-5 direkt, utan även tog ytterligare fem rundor för att ta en 10-5-ledning i halvtid. Därefter fick Virtus sin första pistolrunda i mötet, men föll direkt till ett nödköp. I detta skede verkade fnatic ha hittat svaret på hur man skulle komma tillbaka in i matchen, och kvitterade till 12-12. Då skärpte sig Virtus och vann fyra raka för att avgöra mötet.

Sverige fnatic vs. Polen Virtus.pro

fnatic: pronax, JW, flusha, olofm, krimz
Virtus: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali


Nu väntar finalen, där Virtus.pro kommer att ställas mot de regerande mästarna Team SoloMid. Mötet blir en chans på revansch för båda lagen, då TSM slog Virtus.pro i winner bracket, medan Virtus.pro vann mot danskarna senast i finalen på ESL ESEA Dubai Invitational. Vill man avnjuta denna match görs det inom kort, då den preliminära tiden, 16:00, nu blivit 15:15. Streamen som gäller för turneringen är PGL.

Danmark Team SoloMid vs. Polen Virtus.pro

TSM: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
Virtus: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..