×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

TSM finalklara på PGL-finalerna efter vinst över Virtus.pro

3
Danska Team SoloMid är fortsatt obesegrade på finalerna av PGL Season 1, detta efter att de vinner två raka kartor mot polska Virtus.pro.
Danska Team SoloMid är för andra gången klara för PGL-final. Detta står klart efter att man besegrat polska Virtus.pro med två raka kartor för att säkra finalplatsen i Season 1. Detta innebär att Virtus.pro blir laget att möta fnatic om den andra platsen i finalen.

Matchens öppningskarta var Inferno, som valdes av det danska laget. Det blev dock en förfärlig start, trots vunnen pistolrunda och en 3-0-ledning. Det är nämligen så att TSM tappade elva av de tolv rundorna som följde, och låg därmed under med 4-11 när man gick över till CT-sidan. Som försvarare gick det dock betydligt mycket bättre för TSM, som vände hela matchen och vann med endast en ytterligare rundförlust.

Efter den enerverande första kartan gick mötet över till Virtus.pros Train, där det polska laget öppnade med en 4-0-ledning som det anfallande laget. Därefter blev det en jämn batalj, och i halvtid hade Virtus knappa 8-7 till sin favör när man bytte lag. Därefter fortsatte det jämna spelet, och inte förrän kartans 30:e runda kunde TSM säkra sin plats i finalen.

Polen Virtus.pro vs. Danmark Team SoloMid

VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
TSM: karrigan, device, dupreeh, cajunb, Xyp9x


Som tidigare nämnt kommer Team SoloMid nu invänta sitt finalmotstånd, som blir vinnaren i morgondagens drabbning mellan fnatic och Virtus.pro. Detta blir första gången lagen möts sedan semifinalen på ESL ESEA Dubai Invitational, där den polska femman stod som segrare med 2-1 i kartor. Detta möte kommer att ske klockan 12:00, medan finalen är schemalagd att dra igång 16:00.

Sverige fnatic vs. Polen Virtus.pro

fnatic: pronax, JW, flusha, olofm, krimz
Virtus: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali

Danmark Team SoloMid vs. Vinnare 12:00

TSM: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
TBD: TBD

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..