×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

fnatic klarar av Liquid — WB-final härnäst

2
Svenskhoppet fnatic håller sig kvar i PGL Season 1-finalerna efter att ha besegrat Team Liquid, som dock stod för en del motstånd. Nästa steg för svenskarna är consolidation-final.
Efter gårdagens 0-2-förluster möttes Team Liquid och fnatic i loser bracket-finalen på PGL Season 1-finalerna i Bukarest, Rumänien. Matchen började väl för svensk del, som knep Liquids kartval, Cache, med 16-9 efter att ha fått ihop nio rundor som försvarare.

Jänkarna svarade dock med att vinna fnatics egna kartval, Cobblestone, med 16-12 efter ett enastående anfallsspel. När det skulle avgöras på Overpass var det dock inget snack om vilket lag som var det starkaste, då fnatic tog tolv rundor som terrorister och avslutade matchen förhållandevis kvickt inpå den andra halvan.

USA Team Liquid vs. Sverige fnatic

Liquid: adreN, Hiko, nitr0, EliGE, FugLy
fnatic: pronax, JW, flusha, olofm, krimz


Vinsten innebär att fnatic nu är klara för consolidation-final, där man kommer att möta förloraren i den kommande winner bracket-finalen. Där är det de regerande PGL-mästarna i Team SoloMid som ställs mot den polska björnen i Virtus.pro. Den matchen bör dra igång när som helst, men fnatic är färdigspelade för dagen då sagda consolidation-final inte drar igång förrän imorgon vid 12:00.

Polen Virtus.pro vs. Danmark Team SoloMid

VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
TSM: karrigan, device, dupreeh, cajunb, Xyp9x


Streamen som gäller för turneringen är PGL.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..