×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Virtus.pro och fnatic klara för PGL-finalerna

1
Det första gruppspelet i PGL Season 1 har två vinnare, nämligen polska Virtus.pro och svenska fnatic, som därmed är klara för LAN-finalturneringen.
Polska Virtus.pro och svenska fnatic är klara för de fyra lag breda LAN-finalerna som skall avgöra PGL Season 1. Detta står klart efter att grupperna i turneringens inledande moment avgjorts, där Virtus sannerligen gjorde en comeback medan fnatic gick obesegrade igenom den andra gruppen.

I Grupp A, beståendes av Virtus.pro, TSM, Kinguin och Na`Vi, fick de förstnämnda och de sistnämnda mötas i den första omgången. Där var det Na`Vi som gick vinnandes med ett 2-1-resultat, vilket sköt ner polackerna till loser bracket. Därifrån fick de klättra tillbaka, först genom att besegra Kinguin och därefter via en svettigt jämn 3-2-vinst besegra TSM. Nu återstod ett revanschmöte mot Na`Vi, en bäst-av-fem-serie där det östeuropeiska laget fick börja med 1-0 tack vare sin winner bracket-vinst. Det visade sig bli förhållandevis bekymmerlöst för Virtus.pro, som vann tre raka kartor och tog sig vidare som gruppetta.

I Grupp B öppnade fnatic med en 2-1-vinst över mousesports, och följde upp med att besegra Dignitas med två raka kartor. I loser bracket gick det uppåt för mousesports, som började med att slå Titan 2-1 och sedan Dignitas med 3-1 för att få chans på revansch. Liksom i föregående grupp fick winner bracket-laget, fnatic, börja med 1-0 i kartor, och hade inga jätteproblem att vinna över det tyskbaserade laget än en gång.

Grupp A

Polen Virtus.proKlara för LAN-finalerna
CIS Na`Vi — Vidare till Sista Chansen Winner Bracket
Danmark Team SoloMid — Vidare till Sista Chansen Winner Bracket
Europa Team Kinguin — Vidare till Sista Chansen Loser Bracket

Grupp B

Sverige fnaticKlara för LAN-finalerna
Europa mousesports — Vidare till Sista Chansen Winner Bracket
Danmark Dignitas — Vidare till Sista Chansen Winner Bracket
Frankrike Titan — Vidare till Sista Chansen Loser Bracket
Som ni kan se ovan är det inget lag som eliminerats ur turneringen ännu, utan alla avancerar till ett Sista Chansen-stadie. Där kommer gruppernas tvåor och treor att drabbas samman i winner bracket, medan de fjärdeplacerade lagen får börja sin färd i loser bracket. Hela slutspelet spelas bäst av en karta, med den sista avgörande matchen som undantag då bäst av tre kartor skall avgöra vilket lag som tar den sista europeiska platsen.

Sista Chansen: Torsdag

CIS Na`Vi vs. Danmark Team Dignitas

Danmark TSM vs. Europa mousesports

Europa Kinguin vs. Vinnare WB-semi #1

Frankrike Titan vs. Vinnare WB-semi #2


Den sista platsen till finalerna går till vinnaren av den nordamerikanska portionen av turneringen. Där kommer Cloud9, Counter Logic Gaming, Mythic och brasilianska Luminosity att slåss om den enstaka platsen i ett likadant gruppspel som precis avgjorts i Europa.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..