×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

NiP släpper natu

29
Efter drygt 5 månader har nu svenska NiP gjort sig av med en av de två finländarna då Joona "natu" Leppänen får lämna organisationen.
Det började med att Aleksi "allu" Jalli slöt upp med laget i februari och kort efter fick hans finska landsman, Joona "natu" Leppänen, gå med i laget som coach. Nu, 5 månader senare, har NiP valt att släppa coachen vilket betyder att natu nu står utan organisation. Den före detta finska spelaren skrev tidigare i veckan på Facebook att han kände sig lyckosam att kunna jobba inom esporten.

Leppänen har tidigare figurerat i ett flertal events som expertkommentator och om den finska veteranen väljer att fortsätta på det spåret eller gå med i ett annat lag som coach återstår att se. Klart är dock att NiP har gjort förändringar och de berättar även att samtliga fem spelare i laget har kontrakt som sträcker sig till sista dagen av året, 31 december 2015.

NiP

Sverige Patrik "f0rest" Lindberg
Sverige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Sverige Adam "friberg" Friberg
Sverige Richard "Xizt" Landström
Finland Aleksi "allu" Jalli

Blir NiP bättre utan natu?

2001 personer har röstat

54 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 54 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..