×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

duttdutt vinner Fragbite Cup #1 by Xtrfy

3
Den första upplagan av Fragbite Cup har avgjorts, och det är duttdutt som besegrar jollywood med 2-1 i final.
Efter två dagar fyllt med Counter-Strike: Global Offensive står laget duttdutt som segrare i Fragbite Cup #1 by Xtrfy, och kammar därmed hem fem stycken Xtrfy XGP1-L4-musmattor för sin bedrift.

Turneringens final stod mellan Hugo "huggan" Cortes Lopez duttdutt och jollywood, som hade bland andra Robert "RobbaN" Dahlström i sin femma. Bäst av tre var det som gällde, och jollywood öppnade med att vinna Cache med 16-12. Motståndet knep dock den följande Mirage med samma resultatet, och en tredje karta krävdes för att avgöra. Där blev det spänning på Dust2 när att ställningen löd 15-15 efter ordinarie matchtid. Övertiden som följde gick helt duttdutts väg, och slutresultatet blev 19-15 och 2-1 i kartor.

Sverige duttdutt vs. Sverige jollywood

duttfuckers: klown, huggan, lunkzter, slajden, maektig
jollywood: qewi, kurbits, evidence, ruben, RobbaN

Cache: 12-16
Mirage: 16-12
Dust2: 19-15


För att ta sig till final lyckades duttdutt besegra BEVARA Gaming med 16-8 medan jollywood slank förbi coolfish med 16-11. Värt att notera är även att laget "hehe" pressade cupens framtida mästare till 16-12 i kvartsfinalen. Nedan följer en lista med de åtta bäst placerade lagen i cupen. Är ni sugna på att se hur hela slutspelsträdet utspelade sig beger ni er till vårt bracket.

Slutplaceringar

1. Sverige duttdutt — 5st Xtrfy XGP1-L4
2. Sverige jollywood
3-4. Sverige BEVARA Gaming
3-4. Sverige coolfish
5-8. Sverige hehe
5-8. Sverige WIZEGUYS
5-8. Sverige Team.nLB
5-8. Sverige Entropia Gaming

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..