×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Säljer svindyrt AWP-skin — för att hjälpa rivalens kusin *

28
Den polske stjärnan är återigen i positivt rampljus, denna gång när han säljer sitt mest kära in-game-skin för att hjälpa Dobry&Gaming-spelarens sjuka kusin.
Jarosław "pasha" Jarząbkowski är sedan länge tillbaka en av de, om inte den, mest omtyckta Counter-Strike-profilen i världen. Det är oftast ganska eneklt att lista ut varför — och idag blir det ännu enklare, när han säljer sitt extraordinära AWP-skin, "Dragon Lore".



Facebook-inlägget.


Det handlar dock inte om att sälja ett skin, vars budgivning inatt började på motsvarande 12 700 kronor. Det handlar nämligen om att hjälpa sin landsman Michał "MICHU" Müller, som till vardags spelar i rivallaget Dobry&Gaming. Müllers kusin skall ha drabbats av sjukdomen Amyotrofisk lateralskleros (ALS) och behöver pengar till läkarhjälp, vilket är varför Jarząbkowski säljer sitt skin.

"It will be hard to sell my porsche :( this gun at events help me so mutch !! Michu need Biceps Help , money from this will be for Michu sister who is very sick.. Start Price is 1.500 $", skrev pasha på sin Facebook-sida.

Självklart har ovanstående akt fått en stor klump av scenen att visa sin respekt mot den polske AWP-stjärnan. Det är oklart om Jarząbkowski ännu sålt vapnet eller inte, men i kommentarsfältet på Facebook skrev han att han alltid kan sälja den till "en vän i Dubai" om han inte hittar en köpare.

* Uppdatering: Tydligen är det MICHUs kusin och inte syster som blivit sjuk. Ovanstående text är uppdaterad.

34 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 34 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..