×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Team Secret på väg in i CS:GO

6
Team Secret-chefen har offentliggjort att den Dota 2-bekanta organisationen med största sannolikhet kommer att rekrytera ett CS:GO-lag lagom till 2016.
Att Counter-Strike är större än någonsin är välkänt sedan innan. Global Offensives major-system, tillsammans med detaljer som skins och matchmaking, har höjt titeln till skyarna och är idag den tredje största e-sporten bakom de två MOBA-giganterna League of Legends och Dota 2. Detta har gjort att aktörer söker sig in i FPS-titeln, och det tycks inte ta slut än på ett tag.

Senaste nytt är att en av de mer omtalade, och nyare, organisationerna i Dota 2-scenen, Team Secret, nu offentliggjort att de kommer att fokusera på Counter-Strike runt nyår. Detta offentliggjorde chefen Kemal Sadikoglu i en intervju med Natus Vincere, där han berättade att de, lagom till säsongens slut, kommer att scouta efter ett lag att rekrytera.

"Jag tror att vi kommer titta närmare på CS:GO nästa år. Som att The International är slutet av Dota 2-säsongen slutar CS:GO i december, eftersom de har major-systemet som Dota 2 kommer att byta till. Så vi kommer att börja kolla på lag runt november-december och se hur lagen ligger till, sen kommer vi förmodligen att rekrytera ett CS:GO-lag därefter", berättar Sadikoglu i intervjun. (Fritt översatt av red.)

Som ovan nämnt är Team Secret långt ifrån det första laget att expandera till Global Offensive. Några anmärkningsvärda organisationer som sökt sig till CS:GO bara under 2015 är League of Legends-jätten Team SoloMid, det erkända Call of Duty-laget EnVyUs och det anrika SK Gaming. Hur hårt Team Secret kommer att gå in i scenen återstår alltså att se närmare vinter.

Fett eller snett?

637 personer har röstat

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..