×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

ESL One-kvalet: Nervkittlande inledning på dag två

1
Den andra dagen av det europeiska ESL One Cologne-kvalet är igång och med det har de första matcherna i grupp B spelats. LGB eSports är illa ute efter en svidande förlust mot HellRaisers i första omgången.
HellRaisers fick en svettig start i det pågående ESL One-kvalet. Inledningensmatchen på Overpass mot norska LGB eSports började tungt för HellRaisers som efter första halvan låg under med 3-12. Efter sidbytet blev det dock omvända världar, bland annat genom Kyrylo "ANGE1" Karasov som storspelade. LGB landade på matchpoäng men lyckades inte stänga matchen, i stället tvingande HellRaisers fram en förlängning.

I förlängningen var det åter norrmännen som fick den bästa starten då de vann de två inledande rundorna som terrorister. Sen tog det stopp för våra bröder i väst. HellRaisers lade in en ny växel och vann fyra raka och avgjorde matchen.

Norge LGB eSports vs. CIS HellRaisers — 0-1

LGB: cENTRYZ, jkaem, Mystic, Polly, zEVES
HR: AdrenN, ANGE1, Doisa, kUcheR, mou

Overpass: 17-19 (12-3, 3-12, 2-1, 0-3)
Dagens schema hittar ni i vår tittarguide för hela helgens ESL One-kval.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..