×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

FlipSid3 andra laget till ESL One Cologne

1
Efter en minst sagt dramatisk match är det till slut FlipSid3 som segrar över Dignitas.
Efter en dramatisk vinst mot KILLERFISH för knappa timmen sedan har nu FlipSid3 lyckats ta ned Dignitas, och blir därmed det andra laget från Grupp A att kvala in till ESL One Cologne. Den avgörande konfrontationen visade sig vara en svår affär för ukrainarna, som när allt var sagt och gjort eliminerade Dignitas med 19-16 i rundor efter att ha svettat sig igenom ett underläge på nio rundor efter första halvan. Men efter nästan 12 raka rundor som försvarare togs kartan till övertid då Dignitas lyckades knappa in i allra sista stund.

För danskarnas del skulle detta inte innebära allt för mycket, då FlipSid3 var mer än redo att ta sig an dem och tappade endast en runda i den första övertiden, och säkrar alltså sin plats på Cologne i Augusti.

Ukraina FlipSid3 vs. Danmark Dignitas — 0-1

FlipSid3: DavCost, WorldEdit, B1ad3, bondik, markeloff
Dignitas: Pimp, Kjaerby, MSL, Nico, aizy

Mirage: 19-16 (3-12)
Nu inväntar vi bara morgondagen där Grupp B kommer spelas för att se vilka de två andra lagen kommer bli som gör Kinguin och FlipSid3 sällskap.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..