×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

110 000 dollar till ny Gfinity-turnering

2
Säcken ska knytas ihop i Gfinity-sfären, därför har turneringsarrangören nu bjudit i topplagen i de fyra senaste Gfinity-turneringarna till vad de kallar Champion of Champions.
I slutet av september arrangerar Gfinity Champion of Champions. En turnering som huserar topplagen från arrangörens senaste evenemang. Bland dem finner vi två svenska lag i fnatic och NiP. Väl på plats vid turneringen, som arrangeras under EGX-mässan i Birmingham, Storbrinnanien, tävlar lagen om titeln som Gfinity CS:GO Champions 2015.

Gfinity Champion of Champions
Sverige fnaticSverige NiP
Frankrike EnVyUsPolen Virtus.pro




Här arrangeras Champions of Champions under EGX-mässan. Bild: N-allen (Wikimedia commons).


Totalt tävlar deltagarna om 110 000 dollar, motsvarande drygt 940 000 kronor. En del av prispengarna är dock öronmärkta för den Starcraft 2-turnering som arrangeras samtidigt. Den exakta fördelningen är ännu inte känd. EGX-mässan på National Exhibition Centre (NEC) i Birmingham väntas locka runt 80 000 besökare och arrangeras mellan den 24 och 27 september.

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..