×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Virtus.pro vinner Grupp A — Luminosity utslagna

2
Polska Virtus.pro kniper den första platsen till semifinal, medan Luminosity blir det första laget att elimineras efter fall mot EnVyUs.
Grupp A har avgjorts på ESL ESEA Pro League, och det är polska Virtus.pro som toppar efter vinster över både Luminosity och Cloud9. I stunden efter har Luminosity eliminerats efter ytterligare en förlust mot EnVyUs.

I gruppfinalen spelades Overpass mellan Virtus.pro och Cloud9. Där valde nordamerikanerna att börja som det anfallande laget, och gjorde så väl till en början när man vann pistolrundan och de följande eco-rundorna. Vid första fullköpsrundan tog det dock stopp, och Virtus.pro vände till ett 7-3-övertag. Därefter gick rundorna hit och dit för att sätta polackerna i en 10-5-ledning i halvtid. Därefter gick Virtus upp till en 13-5-ledning via en vunnen pistolrunda, och trots tappra försök av Cloud9 kunde man inte ta igen underläget.

I den andra studion här i Köln väntade sedan Luminosity och EnVyUs att få mötas i en kamp om överlevnad i loser-matchen. Där var det Dust2 som spelades, och EnVyUs öppnade med en vunnen pistolrunda som CT och gick upp i en 3-0-ledning. Det tog dock inte lång tid för Luminosity att komma in i matchen då de svarade med tre egna rundor. Därefter hade båda egna korta vinstsviter, och i halvtid såg sig Luminosity ligga under med 6-9.

När EnVyUs sedan vann pistolrundan såg det ut att bli en parkpromenad för fransmännen, men Luminosity vägrade ge upp och vann istället den kommande eco-rundan. Det var dock förgäves, då EnVyUs svarade med en egen eco-vinst och vann sedan resterande kartor för att eliminera Luminosity och gå vidare till morgondagens kvartsfinal mot Cloud9.

Torsdag den 2 juli
Start 11:45
Polen Virtus.provs. USA Luminosity16-4 (11-4)Cobblestone
USA Cloud9vs. Frankrike EnVyUs16-13 (7-8)Cache
Sverige fnaticvs. USA CLG12-16 (9-6)Mirage
Brasilien Keyd Starsvs. Danmark TSM16-12 (8-7)Inferno
Polen Virtus.provs. USA Cloud916-10 (10-5)Overpass
USA Luminosityvs. Frankrike EnVyUs7-16 (6-9)Dust2
USA CLGvs. Brasilien Keyd StarsBetta i tipsetStream
Sverige fnaticvs. Danmark TSMBetta i tipsetStream

Stream: ESL TV

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..