×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

SKYTTEN får lämna Team Kinguin

10
Efter succén med inhoppare i Gaming Paradise-kvalet har Team Kinguin valt att låta in game-ledaren Alexander "SKYTTEN" Carlsson lämna. Temporärt ersätter svenske Dennis "dennis" Edman.
Förra veckan kunde man se den kritiserade europamixen i Team Kinguin vinna kvalet till Gaming Paradise över bland andra FlipSid3 Tactics. Detta gjordes med en inhoppare i form av Nikola "NiKo" Kovač, som ersatte en sjukdomsdrabbad Alexander "SKYTTEN" Carlsson.

Sedan tidigare skall Carlsson har vädrat en önskan om att få kliva ner som in-game-ledare för att istället bli en så kallad rifler, någonting Kinguin skall ha respekterat, men ansett vara bäst om han gjorde i ett annat lag då man inte ansåg sig behöva den förändringen. Med andra ord skiljs parterna åt.

"Vi behåller våra positiva tankar, vår toppstämning och våra framtidsplaner, som inte förändrats alls", berättar managern Danniel "dalito" Morales i ett uttalande..

Ryktas vilja fortsätta med succéinhopparen

Kovač visade sannerligen framfötter i det sloveniska kvalet, detta genom att toppa statistiken över hela arrangemanget och var en huvudroll i framgångarna Team Kinguin hade. Detta har, enligt källor till HLTV.org, fått Team Kinguin att vilja fortsätta med den unge inhopparen och är i dialog med mousesports, där NiKo är kontrakterad, om en eventuell lösning.

Annan svensk ersätter temporärt

Tills vidare kommer Team Kinguin spela med en annan svensk, nämligen Dennis "dennis" Edman, som inhoppare. Edman har tidigare i sin CS:GO-karriär spelat för bland annat LGB eSports och Team Orbit. Tillsammans med inhopparen kommer man bland annat att spela det andra förkvalet till ESL One Cologne, som påbörjas redan ikväll.

Team Kinguin

Sverige Mikail "Maikelele" Bill
Belgien Adil "ScreaM" Benrlitom
Portugal Ricardo "fox" Pacheco
Norge Håvard "rain" Nygaard
Sverige Dennis "dennis" Edman (inhoppare)

47 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 47 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..