×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Pantamera CS:GO Challenge tillbaka

4
Returpack-turneringen Pantamera CS:GO Challenge är åter på tapeten efter en framgångsrik öppningssäsong. Nu hoppas man att esport-anhängare ska panta upp prispotten ännu högre.
Förra året offentliggjorde Returpack tillsammans med Inferno Online och en rad andra partners ett koncept vars syfte var att uppmärksamma esport-anhängare om vikten av att panta. Idén var då att man matchade allt som pantades på Inferno Onlines pantstationer till en prispott för en turnering vid namn Pantamera CS:GO Challenge.

139 001 kronor i pant resulterade då i en prispott på 239 001 kronor för turneringen som i slutändan vanns av fnatic, som besegrade Titan i final. Även turneringen i sig blev prisbelönt när konceptet blev korat årets näst bästa kampanj på Stockholm Media Week, detta bakom Volvos massiva "Made by Sweden"-koncept.

Nu är hela projektet tillbaka för en uppföljare, och från och med den 1 juli kommer folk med vägarna förbi Stockholm eller Norrköping att kunna bidra till prispotten genom att panta burkar på de olika Inferno Online-cafén som finns. Insamlingen kommer att ske ända fram till februari, då turneringen beräknas gå av stapeln. Man kommer även kunna kvala in till turneringen, men mer information om detta har ännu inte presenterats.

Övergripande schema
Juli 2015Lanseringsevent på Inferno Online Odenplan.
Juli 2015 – Januari 2016Insamlingen påbörjas via pantstationer på Inferno Onlines tre cafén.
Augusti 2015 – Januari 2016Kval till turneringen arrangeras.
Februari 2016Turneringen spelas på Inferno Online Odenplan.

För att följa hela prispottens utveckling beger ni er till projektets hemsida.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..