×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Slovenien

Utomhuskvalet skjuts upp — för dåligt väder

1
Kvalet till Gaming Paradise, som spelas utomhus, har flyttats fram ett dygn på grund av dåligt väder i Slovenien.
Idag var det tänkt att offline-kvalet till Gaming Paradise skulle gå av stapeln. Så blir dock inte fallet, då arrangörerna nu fått lära sig den tuffa vägen varför esport traditionellt inte spelas utomhus. Det är nämligen så att dåligt väder tvingat dem att flytta fram arrangemanget ett dygn. Detta betyder att kvalet spelas under onsdagen och torsdagen.

"Due to bad weather, we had to postpone all matches till tomorrow. In Slovenia, they announced RED ZONE cos it might be huge storm", skriver Gaming.rs på Facebook.

Kvalet består av fyra lag, nämligen Team Kinguin, FlipSid3 Tactics, Gamers2 och ungerska Rock, som kommer att slåss om en plats till 50 000-dollarturneringen via ett double elimination-bracket. Alla omgångar kommer att spelas bäst av tre kartor, utöver finalen som avgörs med ett bäst-av-fem-format.

Onsdag den 24 juni
16:00Ungern Rockvs. Europa KinguinBetta i tipset
18:00Polen Gamers2vs. Ukraina FlipSid3Betta i tipset
21:00Loser bracket-final
Torsdag den 25 juni
14:00Winner bracket-final
17:00Consolidation-final
20:00Kvalfinal

Bildkälla: Gaming.rs

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..