×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Här är talangen på DreamHack Summer CS:GO

5
Några av världens främsta Counter Strike-profiler kommer medverka på DreamHack Summers minst sagt fullspäckade expertpanel.
DreamHack Summer går av stapeln mellan den 13-16 juni och i samband med detta kommer även det andra DreamHack Open-stoppet för i år spelas under denna tid där lag som NiP, fnatic och EnVyUs kommer medverka.

Vi har nu även fått se vilka det är som kommer både synas och höras på streamen, och kommer se namn som Robin "Fifflaren" Johansson och det världskända radarparet Anders Blume och Auguste "Semmler" Massonnat kommer medverka under helgens gång.

Talang på DreamHack Summer


Storbritannien Richard Lewis — Panelvärd
Storbritannien James Duffield — Intervjuare
Sverige Robin "Fifflaren" Johansson — Expert
Sverige Björn "THREAT" Pers — Expert
Storbritannien Duncan "Thorin" Shields — Expert
Danmark Anders Blume — Kommentator
USA Auguste "Semmler" Massonnat — Kommentator
Värt att notera är att ett av namnen på listan, THREAT, endast kommer agera som expert under hela DreamHacks gång, och kommer alltså inte spela på eventet även fastän han kvalade in till ESPORT-SM-finalerna med Team Acer, vars finaler kommer spelas under eventets gång.

38 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 38 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..