×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Devilwalk lämnar fnatic — Återupptar spelarkarriären

10
Den hyllade sjätte medlemmen av succeélaget fnatic har idag bekräftat att han lämnar de tvåfaldiga major-vinnarna för att återuppta sin karriär som proffsspelare.
Sedan ESL One Cologne i augusti förra året har Jonathan "Devilwalk" Lundberg figurerat som coach för ett av de mest dominanta CS:GO-lagen genom tiderna i fnatic. Men nu verkar det som att tiden har kommit för Lundberg att gå vidare, då han idag bekräftade att han inte längre agera som lagets coach.

"Thanks to everyone who is supportive of my choice to return as a player. I will always love and respect the people behind the Fnatic organisation. I've been able to experience so many amazing things over the years and I will always cherish those moments. I wish the Fnatic boys the best and look forward to the future!"

Detta blir alltså slutet på en närmast två år lång tid tillsammans med fnatic-organisationen han uträttade historia med, då han tillsammans, med deras dåvarande lag, blev en av de fem första major-vinnarna någonsin efter ett historiskt möte mot NiP i finalen på DreamHack Winter 2013.


Devilwalk efter att ha vunnit DreamHack Winter 2013


Spekulationerna kring Lundbergs eventuella avgång började redan för en vecka sedan då han syntes spela med en ny in-game bild som delades av samtliga före detta medlemmar av Team Propertys nyligen avskedade herrfemma. Huruvida den fulla laguppställningen är satt i sten, eller om de har en sponsor, är ännu oklart.

29 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 29 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..