×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

DH Summer-kvalet drar igång — tre svensklag kvalar

3
Onlinekvalet till DreamHack Summer 2015 drar igång idag, med VingeN, embrace och ISKOLD på startfältet.
Efter dubbla förkval, som såg den svenska lagtrion VingeN, embrace och ISKOLD avancera tillsammans med tyska myKPV, har det blivit dags för kvalen som kommer att ta två av åtta lag till DreamHack Summers main-turnering.

Laget VingeN är en mix inspirerad av det före detta Team Property, där vi finner twist, pauf, zende, Dumas och BENDJI. Embrace gjorde väsen ifrån sig tidigare i detta kval när de slog Team Kinguin med imponerande 16-1. Det laget består av tease, VICKEE, darti, atter och decent. ISKOLD är nog den mest namnkända mixen, beståendes av MODDII, BARBARR, Jumpy, Zyppe och REASTEN, som bland annat besegrade Team Acer i förkvalet.

Som skrivet ovan kom den första hälften av deltagarlistan till kvalet via förkval, medan den andra hälften blivit direktinbjudna. Så utöver de ovan nämnda femmorna ser vi även HellRaisers, Team Dignitas, LGB eSports och FlipSid3 Tactics deltaga i kvalet.

Den första sidan av slutspelsträdet drar igång idag klockan 11:00, där Dignitas och VingeN drabbas samman i ett bäst-av-tre-möte samtidigt som embrace och FlipSid3 Tactics kommer att slåss. Vinnarna i dessa två möten kommer sedan att mötas bäst av fem kartor, där vinnaren kvalar in till DreamHack. Samma upplägg gäller morgondagen, då ISKOLD och LGB möts samtidigt som myKPV och HellRaisers.

Nedan finner ni turneringens schema och upplägg.

Lördag den 30 maj
11:00Danmark Dignitasvs. Sverige VingeNBO3
11:00Sverige embracevs. Ukraina FlipSid3BO3
14:00Semifinal #1BO5 *
Söndag den 31 maj
11:00Sverige ISKOLDvs. Norge LGB eSportsBO3
11:00Tyskland myKPVvs. CIS HellRaisersBO3
14:00Semifinal #2BO5 *
* Vinnaren kvalar in till DreamHack Summer 2015

Ovanstående kval kommer att streamas på FACEIT TV, dock är det bara en av de två öppningsmatcherna som kommer att sändas.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..