×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Hösten är räddad — HeatoN till Fångarna på fortet!

80
Det står klart att Emil "HeatoN" Christensen kommer att vara med i TV-rutan på riktigt. Utan någon kampanj har esport-legendaren bjudits in för att deltaga i Fångarna på fortet.
"Tycker att det känns riktigt kul att folk äntligen vågar se e-sporten som någonting riktigt stort", berättar Christensen för Fragbite.
I fjol arrangerades en högst framgångsrik kampanj på Facebook där man ville se esport-ikonen Emil "HeatoN" Christensen i SVT:s Mästarnas Mästare. Efter att kampanjen misslyckades med att ta den svenske profilen till kampen mot gamla framgångsrika idrottare öppnades ännu en kampanj, där TV4:s Let's Dance var målet. Nu har Expressen nosat fram att "fyran" tagit ett eget initiativ — och inkluderat Christensen i ett folkkärt TV-program.

Fångarna på fortet är ett program som många känner till. En grupp välkända personligheter jobbar i ett lag, och ibland ensamma, för att lösa olika utmaningar som kan kräva allt från fysisk till psykisk styrka. Där kommer vi att kunna se Christensen i laget "Barnfavoritskampen", där även bland andra Anna Book inkluderas, göra allt mellan himmel och jord i programmet.

"Jag är mest glad faktiskt, det ska bli en riktigt rolig upplevelse", berättar Christensen för Fragbite.

Känner du att detta är någon sorts upprättelse för att du inte fick vara med i Mästarnas Mästare?

"Jag tycker att det känns riktigt kul att folk äntligen vågar se e-sporten som någonting riktigt stort, så ja vissa typ av upprättelse är det för e-sporten i sig."

Några andra detaljer än att HeatoN kommer att deltaga har inte offentliggjorts, och några specifika datum när programmet med Counter-Strike-profilen kommer att sändas, är fortfarande oklart. Inspelningen kommer dock att ske under sommaren, vilket innebär att programmet sänds i höst. Vill ni läsa mer om deltagarna kring höstens upplaga av det klassiska programmet beger ni er till TV4.

51 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 51 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..