×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

juliano startar ny femma under Games4u

-5
Efter att ha lämnat Bad Monkey Gaming har Julia "juliano" Kiran och BMG-kamraten Ksenia "vilga" Kluenkova startat upp ett nytt lag.
"Vår nya lineup kommer att åstadkomma väldigt mycket och bli världens bästa lag", säger hon.
Ända sedan Bad Monkey Gaming formades i slutet av 2013 har det svenskbaserade laget setts som ett av världens bästa i sin scen. På senare tid har de dock haft lite problem när de, trots vinsten på Intel Challenge Katowice, placerade sig fyra på Copenhagen Games, och trea på ESWC i slutet av fjolåret.

Sedan en månad tillbaka har laget saknat två av sina medlemmar, nämligen svenska Julia "juliano" Kiran och ryska Ksenia "vilga" Kluenkova, som nu presenterar en ny femma att satsa med. Utöver de två nämnda består nysatsningen av Nikolett "nylon" Keszeli, Terri "KiTTy-KaT" Mulvey och Michaela "mimimicheater" Lintrup, som alla tre tidigare representerat eSport Engine.

"Efter en månads letande av rätt spelare så har vi äntligen hittat det vi sökt efter. Det har varit svårt att hitta spelare som matchar oss och våra mål. Efter att ha visat bra prestationer under Go-Female cup, där vi stod vinnare, kände vi att det var dem vi skulle fortsätta med", berättar juliano i ett utalande.

Trions eSports Engine sågs bland annat spela på Copenhagen Games, där de tog sig till kvartsfinal. Målet och ambitionen med den nya femnan är dock aningen högre än så, enligt juliano.

"Jag kan ärligt säga att vår nya lineup kommer att åstadkomma väldigt mycket och bli världens bästa lag. Min historia i CS:GO är väldigt framgångsrik och min magkänsla har aldrig motbevisat mig", fortsätter hon.

Sagda femma har redan rekryterats av Games4u, och har som mål att deltaga på ESWC Montreals damturnering, vars prispott uppnår 15 000 dollar, motsvarande 123 000 kronor.

Games4u

Sverige Julia "juliano" Kiran
Ryssland Ksenia "vilga" Kluenkova
Ungern Nikolett "nylon" Keszeli
Storbritannien Terri "KiTTy-KaT" Mulvey
Danmark Michaela "mimimicheater" Lintrup

55 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 55 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..