×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Semphis och ShahZaM sparkas från Cloud9

6
Efter multipla floppar har det nordamerikanska stjärnlaget Cloud9 valt att genomgå förändringar.
Förra veckan stod Cloud9 för vad de själva ansåg vara en lågpunkt i lagets karriär, när de placerade sig på en delad sista plats på ESEA Invite-finalerna för säsong 18 efter förluster mot mousesports och Nihilum. Inför turneringen hade även bägaren fyllts med misslyckanden på tre major-turneringar i rad och även övriga utspridda evenemang, och floppen på ESEA-finalerna i Dallas tycks vara droppen som fått sagda bägare att rinna över.



Cloud9 gör eftertraktade förändringar.


Nu har Cloud9 nämligen offentliggjort att man låtit två av sina spelare gå. Spelarna är inga mindre än den långtida medlemmen Kory "Semphis" Friesen, som varit en del av kärnan sedan flera år tillbaka när de representerade Area51, samt det färskaste, aningen kritiserade, AWP-förvärvet i Shahzeb "ShahZaM" Khan.

"It is completely understandable that there needed to be a change. The guys are still some of the best friends I could have made in my time playing CS and I honestly wish the best for their future", uttalar sig ShahZaM om situationen.

Just nu är det oklart vilka två spelare som kommer att fylla tomrummet i laget, men värt att notera är att varken Spencer "Hiko" Martin eller sniperspelaren Tyler "Skadoodle" Latham har något lag i skrivande stund. Det ryktas även att Counter Logic Gaming-snipern Peter "ptr" Gurney blivit bänkad av sitt lag, vilket också kan vara en möjlig rekryt. Den som väntar får se, tills vidare är det dock följande trio som representerar Cloud9.

Cloud9

USA Jordan "n0thing" Gilbert
USA Sean "seangares" Gares
Kanada Michael "shroud" Grzesiek

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..