×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Chroma 2 lanserad — 15 nya skins till CS:GO

5
I nattens uppdatering lades mycket fokus på lanseringen av den nya skinlådan, Chroma 2 Case, där vi finner fler än ett dussin nya skins som tycks hålla hög kvalitet.
En ny uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive är kommen, och det är en färgglad sådan. Listan över förändringar är dock kort, då den endast består av tre punkter. Den första är att man fixat en bugg som påverkade rörelsehastighet om man kröp, en bugg även känd som "scoped crabwalk" som innebar att man med inzoomat sikte kunde röra sig jättefort i sidleds om man kröp.

Punkt nummer två är egentligen den mest intressanta för majoriteten av CS:GO-anhängare, då den introducerar en ny vapenlåda fylld med skins. Seriens namn är Chroma 2, och innehåller bland annat ett AK47-skin med låg "rarity", en till synes självlysande MAG7 och en bananprydd Five-SeveN. Vad det gäller knivarna är det de den nya serien som går att flaxa fram!

Utöver ovanstående finns även en tredje punkt, till synes en petitess då man ordnat så en position på långa på Dust2 tidigare visade fel namn på radarn.

Vad tycker du om Chroma 2 Case?

1691 personer har röstat

50 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 50 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..