×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Veckans Klipp v.16: Hastiga headshots

5
I återkomsten av Veckans Klipp är hastighet i kombination med headshots ett tema som heter duga! Fyra snabba headshot-fyllda klipp är vad som bjuds på vecka 16!
Förra veckan offentliggjorde vi återkomsten av Veckans Klipp i samarbete med CSGOSWE och Xtrfy, och det har blivit dags för det första resultatet av era inskickningar! Temat för veckan fick bli hastiga headshots då klippen har lite av ett hastighetstema i kombination med — just det — headshots.

Nedan finner ni en spellista med alla fyra bidrag. Fyra snabba pressade AK-headshots från hoojer, en saftigt snabb anti-eco-ace från vKING, en löjligt konstig dubbel från FRD och en kvick flaxig anti-eco-ace från Lerne. Efter att ni tittat på bidragen uppmanar vi er att rösta på er favorit, då klippet som i slutet av veckan står som vinnare kammar hem en musmatta från Xtrfy!
Veckans Klipp v.16:
• hoojer
• vKING
• FRD
• Lerne


Skicka in bidrag till nästa vecka!

Redan nu går det att skicka in bidrag till nästa veckas upplaga av Veckans Klipp. Detta görs som bekant via Facebook-gruppen CSGOSWE med hashtagen #VeckansKlipp. Innan ni gör detta uppmanar vi er dock att läsa igenom våra regler och guidelines, för det vore ju olyckligt om ett klipp blev diskat!

Vilket var Veckans Klipp?

622 personer har röstat
hoojer
252 (40%)
vKING
110 (17%)
FRD
146 (23%)
Lerne
114 (18%)
Undersökningen har stängts och tar inte längre emot röster.

26 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 26 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..