×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Kinesiska CS-veteraner tillbaka i toppskiktet

8
Den före detta TyLoo-spelaren Bin "Savage" Liu går med i topplaget pow tillsammans med sin nygamla lagkamrat Bingyuan "tb" Li.
I samband med att den kinsiska organisationen TyLoo valde att fokusera på Counter-Strike: Global Offensive tappade laget tre av sina mest välkända spelare. Bin "Savage" Liu var en av dem, som tillsammans med bland andra Bingyuan "tb" Li lade sin bössa på hyllan. Det enda man sett av Liu sedan dess är en snabbis 2013, då han tillsammans med den forna lagkamraten sågs försöka kvala till MSI Beat It med laget New4. Nu verkar det som att båda spelarna är tillbaka i toppskiktet, rapporterar HLTV.org.

Båda spelarna har nämligen gått med i det kinsiska topplaget pow, som bland annat representerade Kina under ESWC 2014. I Paris gick laget 1-4 i matcher, som inkluderade förluster mot fnatic, Na`Vi, k1ck och London Conspiracy samt en vinst över sydafrikanska eNergy. Den enda spelaren som är kvar från den ESWC-deltagande femman är dock NouZhou "Vgo" Zhang, som nu tar hjälp av före detta internationellt respekterade spelare för att ta nästa kliv.

pow

Kina NuoZhou "Vgo" Zhang
Kina Tianqi "ed101" Han
Kina Bingyuan "tb" Li
Kina Bin "Savage" Liu
Kina ZhaoHeng "813" Yu

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..