×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

mousesports skippar Copenhagen Games

2
Tyskbaserade mousesports väljer att hoppa över veckans Copenhagen Games för att fokusera på annan turnering. In kommer ett annat tysklag i form av Playing Ducks.
I morgon drar 2015 års upplaga av Copenhagen Games igång, och på plats kommer totalt 58 lag att slåss om den 26 000 euro stora prispotten. 16 av dessa lag är inbjudna, och ett av dem var tyskbaserade mousesports. Nu har dock den tyska organisationen offentliggjort att CS:GO-laget inte kommer att befinna sig i Köpenhamn i veckan, detta då de istället fokuserar på ESEA-finalerna näst-nästa vecka.

Ersätter Chris "chrisJ" de Jongs femma i listan över inbjudan lag är Playing Ducks, vilket innebär att det sistnämnda laget inte behöver kriga igenom den två grupper utdragna kvalprocessen.

Copenhagen Games 2015

Tyskland Playing DucksUkraina FlipSid3
Danmark CPH WolvesDanmark Team SoloMid
Danmark dignitasFinland 3DMAX
Polen Virtus.proPolen Gamers2
Sverige Team PropertySverige Team Acer
Sverige Team OrbitSverige Publiclir.se
Spanien AtlantisNorge LGB eSports
Danmark Reason GamingSlovakien nEophyte

CS:GO-turneringen på Copenhagen Games drar igång imorgon, torsdag, med en sorts kvalprocess. Ovanstående lag äntrar inte turneringen förrän på fredag.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..