×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Property och Orbit möts i helgen — om 60 000 kronor

6
På lördag spelar de svenska topplagen Team Property och Team Orbit en bäst-av-tre-match om med 10 000 dollar i potten.
I helgen arrangeras Dustin Expo 2015 i Ericsson Globe i Stockholm. En av de mer spännande sakerna som händer på plats går under namnet Dustin March Madness, som innebär att de svenska topplagen Team Property och Team Orbit kommer att spela en match med 10 000 dollar i prispotten. Potten motsvarar 85 000 kronor, och vinnaren kommer att kamma hem hela 7 000 dollar, vilket motsvarar strax under 60 000 kronor.

Båda lagen sågs spela helgens Gfinity Masters, och båda placerade sig som grupptrea i sina respektive grupper. Team Property, med fnatic-spelaren Jesper "JW" Wecksell, imponerade där starkt genom att pressa NiP Gaming till en tredje avgörande karta i kampen om en slutspelsplats. Även Orbit överraskade en del genom att, bland annat, knipa en karta mot slutspelslaget Cloud9 i den första omgången.

Svensklagen möttes senast i offline-sammanhang på Nordic Masters i februari, där Team Property gick segrande med 2-0 i kartor. I helgen kommer återmötet, som kommer att bli en aktuell indikator på vilket det tredje bästa laget i Sverige är.
Sverige Team Property vs. Sverige Team Orbit Betta i tipset
Property: berg, schneider, twist, zende, pauf
Orbit: Jumpy, SKYTTEN, pyth, roque, maxie

Datum: Lördag den 28 mars
Tid: 12:00
Format: Bäst av tre kartor
Stream: DreamHack TV (slop3 & Devilwalk)
Hela kalaset kommer att sändas live under lördagen med start 12:00, där Fredrik "slop3" Wahlstedt står för kommenteringen och fnatic-associerade Jonatan "Devilwalk" Lundberg agerar expert. Kanalen som gäller är DreamHack TV. Arrangörerna informerar även att alla över 15 år är välkomna att se matchen live i Globen utan någon kostnad.

24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..