×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

CCS fortsätter — fnatic, TSM m.fl. i Blue Group ikväll

3
PGL CS:GO Championship Series fortsätter efter major-pausen, och det är dags för Blue Group att avgöras med fnatic, Team SoloMid, Na`Vi och FlipSid3 Tactics.
Innan ESL One Katowice såg vi Red Group i PGL CS:GO Championship Series avgöras, där EnVyUs trots WO-förlust i första omgången lyckades vinna gruppen underifrån genom att besegra samtliga motståndare. Vinsten innebär att de franska Gfinity Masters-mästarna är klara för LAN-finalerna på DreamHack Bucharest, och i veckan avgörs lag nummer två.

Det har nämligen blivit dags för Blue Group, där tre av lagen sågs spela slutspelet på ESL One Katowice. Favoriten i sammanhanget är givetvis svenska fnatic, som ju vann den senaste major-turneringen, medan danska Team SoloMid och Na`Vi ses som utmanare. Värt att notera är att Na`Vi ikväll kommer att spela sin första officiella match sedan man plockade in Egor "flamie" Vasilyev på prövotid istället för Sergey "starix" Ischuk.

Gruppens högoddsare är FlipSid3 Tactics, som ju föll platt i Katowice. Där fick man dock inte spela med sin AWP-spelare Aleksander "s1mple" Kostyliev, då han är bannad från ESL:s turneringssystem. Dock återfår han till sin roll i laget i veckans gruppspel.

Blue Group

Sverige fnaticpronax, JW, flusha, olofm, schneider (ersätter krimz ikväll)
Danmark Team SoloMidcajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
Ukraina Na`ViEdward, GuardiaN, seized, flamie, Zeus
Ukraina FlipSid3B1ad3, bondik, s1mple, markeloff, WorldEdit

I öppningsomgången, som drar igång 18:00, spelar Team SoloMid mot Na`Vi. Den matchen följs sedan av fnatics möte med FlipSid3 Tactics, som är schemalagt att dra igång 21:00. Sedan är det slut för dagen, men gruppen återupptas under morgondagen när loser bracket-matchen spelas 18:00 medan winner bracket-finalen spelas 21:00. Samma tider gäller även consolidation-finalen och gruppfinalen på onsdag.

23 mars

18:00 Danmark TSMvs. Ukraina Na`ViBetta i tipset
21:00 Sverige fnaticvs. Ukraina FlipSid3Betta i tipset

24 mars

18:00 Loser bracket-final
21:00 Winner bracket-final

25 mars

18:00 Consolidation-final
21:00 Gruppfinal
Se gruppspelsträdet
Stream

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..