×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

NAF-FLY ersätts i Liquid — av f.d. StarCraft-talang

2
Nordamerikanska Team Liquid har genomgått förändringar när Keith "NAF-FLY" Markovic får sätta sig på bänken för en 17-årig före detta StarCraft II-spelare.
Det nordamerikanska topplaget Team Liquid har genomgått sina första spelarförändringar sedan rekryteringen i början av året. Det är nämligen kanadensiske Keith "NAF-FLY" Markovic som kliver ner till inhoppar-nivå får för att lämna plats åt en internationellt okänd 17-åring.

Nyrekryten heter Jonathan Jablonowski och går under smeknamnet "EliGE". Han var till synes helt okänd fram till början av året, då han rekryterades av eLevate för att visa sig kunna stå för imponerande siffror rent statistiskt. Innan dess spelade han relativt högrankat StarCraft II under Monomaniac eSports och Clarity Gaming, men nu går CS:GO-karriären fort framåt för Jablonowski, då han alltså rekryteras av en av de största e-sport-organisationerna i Nordamerika.

Team Liquid

Kanada Damian "daps" Steele
USA Eric "adreN" Hoag
USA Jacob "FugLy" Medina
USA Nick "nitr0" Cannella
USA Jonathan "EliGE" Jablonowski
Kanada Keith "NAF-FLY" Markovic (bänkvärmare)
Ovanstående lag har inte alltför mycket i kikaren efter att de misslyckats med att kvala in till ESEA-finalerna i april, medan man även valde att skippa de kommande CEVO-finalerna. Man är dock aktuella i FACEIT League, där man efter fyra omgångar står obesegrade.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..