×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Turbulens i Östeuropa — starix intar coachingroll i Na`Vi

3
Egor "flamie" Vasilyev lämnar HellRaisers och agerar inhoppare i Natus Vincere, när Sergey "starix" Ischuk lämnar den ordinarie Na`Vi-femman för att bli coach.
De ukrainskbaserade lagen fick ingen häpnadsväckande upplevelse i Katowice, Polen under den passerade veckan. Under major-turneringen vid namn ESL One Katowice åkte både FlipSid3 Tactics och HellRaisers ut i gruppspelet, medan Na`Vi föll i kvartsfinalen efter en 1-2-förlust mot EnVyUs.

Nu har två av lagen offentliggjort förändringar när Egor "flamie" Vasilyev, enligt HLTV.org, vägrat skriva under förnyelse av kontraktet. Avskedet tydde på att ryssen hade diskussioner med ett annat lag, ett lag som nu visar sig vara Natus Vincere.

Som följd av Na`Vi:s, enligt sig själva, underprestation i Katowice har veteranen Sergey "starix" Ischuk klivit ner från rollen som spelare för att inta den allt mer och mer vanliga rollen som coach. In kommer då flamie, men främst som en tills vidare-lösning.

HellRaisers

Ukraina Kirill "ANGE1" Karasiow
Ryssland Mihail "Dosia" Stolyarov
Ukraina Emil "kucheR" Akhundov
Kazakstan Dauren "AdreN" Kystaubayev

Na`Vi

Ukraina Danylo "Zeus" Teslenko
Ukraina Ioann "Edward" Sukhariev
Slovakien Ladislav "GuardiaN" Kovács
Ryssland Denis "seized" Kostin
Ryssland Egor "flamie" Vasilyev (inhoppare)

Ukraina Sergey "starix" Ischuk (coach)

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..