×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Hiko, Anders m.fl. i stream-teamet för Katowice

0
ESL har offentliggjort personligheterna för streamen till kommande major-turnering ESL One Katowice, där vi bland andra ser Spencer "Hiko" Martin som analytiker.
Med knappt en vecka kvar till CS:GO-scenens femte major-turnering, den återkommande ESL One Katowice, har Electronic Sports League offentliggjort vilka personligheter som kommer att befinna sig framför kamerorna och bakom mikrofonerna för att förmedla all spänning som kommer att ske på plats i Polen.



Bildkälla: ESL-One.com


Mest anmärkningsvärt är den före detta Cloud 9-representanten Spencer "Hiko" Martin, som kommer att göra debut som fast expert vid analysbordet. Vid sin sida kommer han dessutom att ha den danska spelaren Casper "cadiaN" Møller, som under fjolårets Katowice-upplaga debuterade på samma position, samt brittiske Alex "machine" Richardson.

Bakom mikrofonerna för att kommentera matcherna finner vi veteranerna Anders Blume, Stuart "TosspoT" Saw och Lauren "Pansy" Scott. Även den nyligen omsadlade LoL-profilen Leigh "Deman" Smith, som även kommenterade kvalfinalen till sagda turnering, kommer att vara på plats som caster. Allt detta kommer att styras av värden Sean Charles, som de flesta ESL-bekanta känner till vid det här laget.

Värd

Storbritannien Sean Charles

Kommentatorer

Danmark Anders Blume
Storbritannien Stuart "TosspoT" Saw
Storbritannien Leigh "Deman" Smith
Storbritannien Lauren "Pansy" Scott

Analysbordet

USA Spencer "Hiko" Martin
Storbritannien Alex "machine" Richardson
Danmark Casper "cadiaN" Møller
Detta tycks alltså innebära att vi inte kommer få se Joe Miller göra comeback i Counter-Strike under Katowice. CS:GO-turneringen på plats har 250 000 dollar, över 2 miljoner kronor, i prispotten. På plats kommer 16 av de bästa lagen i världen att vara i kampen om förstapriset värt 835 000 kronor. ESL One Katowice arrangeras i Spodek Arena i Katowice, Polen den 12-15 mars.

34 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 34 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..